Daglig tränings rutin

Är så glad.. har kommit igen med min tränings rutin igen.. jag slutade ganska länge sen och har inte tränat alls bara ätit skit men nu är det dags för ändring tycker jag!! Lagade okra soup åt min älskling idag. Det är väldigt hälsosamt med massa näring ska ringa min kära vän nu lovade att ringa i förrgår so bad.. har precis kört ett halvtimmes pass börjar med min detox imorron!! Jag älskar beach body deras program är enkla och jag kan följa dom hemma det är svårt för mig att springa på gym på kvällen eftersom jag har en son och jag vill inte lämna honom at barnvakt och strula en massa så det enklare att köra hemma i min egen tid. Just nu har jag börjat på the body gospel mitt favorit program.. jag är kristen och jag slipper lyssna på massa musik som jag inte tycker om utan kan lyssna på låtar jag älskar medan jag tränar plus tjejen är så duktig på att motivera mig hehe kom precis på jag vill registrera mig så jag får en T-shirt ju!! När man skickar före och efter så jag måste ta bild imorn.. laddar upp här också så får vi se hur det går! Hon är så snygg plus hon är typ ganska gammal över 40 i alla fall fast hon ser ju super ung ut så vad hon än gör verkar funka bra..

Allmänt, Fitness, Health | | Kommentera |

Så mycket att skriva

Ja vart börjar man.. det har varit hektiskt, struligt, kul och underbart all samtidigt nästan!! Men mest av allt! Jag är så tacksam för mitt liv och min familj.. min man och min son är mitt liv min värld och min lilla familj är inte perfekt men den är perfekt för mig.. familj är så viktigt men ibland är en biologiska familj faktiskt inte så nära eller älskade. Kärleken är där men det är inte alla som står sin familj nära det betyder inte att man ska känna sig isolerad utan vänner och bekanta kan bry sig mer om en ibland än sitt egna blod så det knepigt det där. Om du har någon som bryr sig håll dom tätt intill låt dom veta hur mycket dom betyder det skapar livslycka jag lovar, mitt liv är inte det bästa men på tider som dessa på kvällen på en vanlig dag sonen sover min man är på jobbet så känner jag mig lycklig och det måste väl vara vad familj borde betyda? Jag menar snygga skor och matchande väska hjälper tack och hej men tider då jag känner mig lyckligast är tider som dessa då allt liksom verkar helt ok. Lite strul här och där, lite stress hit och dit men fred när jag lägger mig. Känslan att någon saknar mig vart han än är och att en liten plutt behöver mig. Ja det blir inte mycket bättre tycker jag.
Hittade en jätte fin bild kolla nedan.. känns som mig bara med lite tjockare ben liten macbook air istället och min son har ritat med bläck penna på min fina vita läder stol haha och mina skor är huller om buller hälften av gångerna och mina blommor vissnar alltid måste verkligen skärpa mig va haha men vilken duktig artist verkligen skulle vilja börja måla sådär ska kanske börja försöka? Varför inte? Eller hur?

Allmänt, Familj | | Kommentera |

Skönhets tips! Måndag morgon..

God morgon! Rise and shine! Ny dag, ny vecka! Hoppas alla haft en underbar helg, det är första måndagen denna på en ny månad också ju! Glad ny månad allihop.. Så jag ville dela mina skönhets tips många har gett mig komplimanger för min hy och jag brukar aldrig svara ordentligt när folk frågar vad hemligheten är.. så tänkte ge lite tips, en åt gången av vad som utgör min rutin. Så första tipset är (drumrolls).... iskallt vatten! Så jag tvättar ansiktet men avslutat min ansikts tvätt med iskallt vatten. Det har många förmåner både för skinn och generell hälsa. Prova så kommer du snabbt märka att porer blir mindre med tid och huden blir fastare. Jag rekommenderar det som en bra vana att göra, man blir van sen blir det automatiskt och en superbra livs vana.

Allmänt, Beauty, Health | | Kommentera |
Upp